Over Mariska

‘Werken binnen Zorg van de Zaak Netwerk zorgt voor inspiratie, ontwikkeling en uitdaging!’

Mariska Davidse werkt sinds mei 2016 met veel plezier en voldoening voor Skils. Zij is werkzaam als GZ-psycholoog.

Ambitie

Ik stel mijzelf ten doel mij breed te ontwikkelen als GZ-psycholoog en mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Mijn drijfveer is die zorg en begeleiding geven die leidt tot gedragsverandering waaraan cliënten behoefte hebben en hen in staat stelt (weer) te kunnen functioneren.

Oplossingsgericht

Geïnspireerd ben ik geraakt door een van mijn vroegere supervisoren over de kracht en veerkracht van de mens. Werken samen met mensen om zijn/haar krachten te onderzoeken en deze te versterken is erg waardevol om te doen. De oplossingsgericht en positieve visie van Skils sluit daar bijzonder mooi bij aan.

Mariska Davidse

Samenwerken

Werken bij zorg van de zaak betekent samen werken met veel verschillende disciplines op gebied van zorg. Het maakt dat we veel kunnen bieden aan onze cliënten. Wat erg prettig is dat we onderling goed overleg voeren en elkaar altijd kunnen vinden zo nodig. Zorg van de zaak streeft ernaar om mensen gezond en zo optimaal mogelijk te laten functioneren en met de overtuiging dat iedereen deze kans mag krijgen. Dat geldt voor zowel cliënten als de professionals zelf. Dat zorgt voor mij persoonlijk voor inspiratie, ontwikkeling en uitdaging!

Mariska Davidse

Aandacht voor kwaliteit en deskundigheid

Skils is een toegewijde instelling, met veel aandacht voor de kwaliteit en deskundigheid van haar zorg. Uitgaan van de eigen kracht van cliënten, diversiteit in behandelaanbod en takenpakket en oplossingsgericht werken spreken mij zeer aan. Het is een werkomgeving waarin ik graag werk.