Over Rookje

‘Wij beschikken over kennis, kunde en kwaliteit om jaloers op te worden!’

Rookje Sjouke werkt al dertien jaar met veel plezier en passie voor Zorg van de Zaak en haar voorgangers. Zij is werkzaam als senior bedrijfsarts en is daarnaast leidinggevende van de bedrijfsartsen waar zij kwaliteit bewaakt en professionaliteit borgt.

Investeren in mensen

‘Om als bedrijfsarts goede en concrete adviezen te kunnen geven, zijn bepaalde kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling nodig. Hoe meer inzicht en zelfreflectie bedrijfsartsen hebben, hoe effectiever de adviezen worden. Zorg van de Zaak levert, in samenwerking met de klant, ontwikkeltrajecten op maat voor bedrijfsartsen. Ik coach mijn collega’s en stimuleer hen om iedere dag het beste uit zichzelf te halen.

Uniek om voor te werken

Waarom ik iedere dag met veel plezier voor Zorg van de Zaak werk is, omdat ik mij altijd heb kunnen ontwikkelen. Hiervoor biedt Zorg van de Zaak ruimte en ik heb daar zelf een persoonlijke invulling aan gegeven. Op eigen initiatief met goed onderbouwde redenen, kun je veel bereiken. Denk in kansen, vraag om support, dan is er veel mogelijk. Wat je geeft, krijg je terug.

Rookje Sjouke

Samen sterk

Ik werk in ons netwerk samen met professionele collega’s uit diverse disciplines. Ieder heeft zijn eigen specialisatie. Wij beschikken over kennis, kunde en kwaliteit om jaloers op te worden!Het is mooi om te zien hoe dit gedeeld wordt en iedereen helpt elkaar. Wij werken graag samen om de uitdagingen van iedere dag aan te gaan.

Rookje Sjouke

Meedoen en mee laten doen

Werken voor een organisatie met een visie vind ik belangrijk. Ik sta dan ook volledig achter de visie van Zorg van de Zaak: meedoen en mee laten doen. Ons netwerk is in beweging en staat nooit stil. Bewegen is leven, leven is leren en anticiperen op dingen. Dat is fundamenteel om mee te blijven doen.’