Alle vacaturesOpen sollicitatieOver Zorg van de Zaak

Werken bij Zorg van de Zaak

Hoe is het om te werken bij het Zorg van de Zaak Netwerk?

We zijn uniek netwerk met bijzondere samenwerkingen tussen diverse soorten bedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een informele sfeer en haar ondernemende karakter.

Jouw ontwikkeling staat centraal.

Kom je bij ons werken, dan zorgen wij ervoor dat jij jouw werk zo optimaal mogelijk kan doen. Je profiteert van ruime doorgroeimogelijkheden die ons netwerk biedt. Ook kun je diverse functiegerichte opleidingen volgen via onze eigen Academy.

Een warm welkom

Wij zorgen ervoor dat jij als medewerker een vliegende start kunt maken. Tijdens onze introductiedag maak je kennis met alle organisatieonderdelen en de andere nieuwe collega’s die zijn gestart. Daarnaast zorgen we uiteraard voor een goede onboarding en is er een speciaal programma ontwikkeld, zodat je goed wordt ingewerkt.

Kernwaarden

U voelt zich gewoon bijzonder, dat is onze belofte aan de klant. Dit maken we waar aan de hand van onze vijf kernwaarden, namelijk: attent, lef, slim, ambitieus en hoogwaardig. Onze overtuiging van de kernwaarden is: je maakt echt het verschil als het draait om de mens.

Door te handelen op basis van kernwaarden zorgen we ervoor dat de klant en collega’s zich gewoon bijzonder voelen.

Snel naar