Alle vacaturesOpen sollicitatieOver Zorg van de Zaak

Stages & Co-schappen

Frisse ideeën en een heldere blik zijn altijd welkom bij Zorg van de Zaak Netwerk! Ben je op zoek naar een stage? Dan heeft Zorg van de Zaak misschien wel dé stageplek waar je naar op zoek bent. Op dit moment hebben wij stage mogelijkheden in het kader van de opleiding tot Doktersassistent.

Bedrijfsgeneeskunde een saai vak?

Absoluut niet! Laat je door Zorg van de Zaak meenemen op een reis door een dynamisch vakgebied. Een vak met gezondheid, welzijn en veiligheid als speerpunten, waarbij werknemers en werkgevers centraal staan en onderliggende wetgeving niet uit het oog mag worden verloren. Teamwork en verbredend denken staan hierbij op de voorgrond. Wij zoeken mensen met een sterke persoonlijke presentatie die de rol van organisatieadviseur naar werkgevers willen oppakken. Ben je nieuwsgierig en heb je zin in een verdere kennismaking met het boeiende vak bedrijfsgeneeskunde en Zorg van de Zaak? Dan kunnen we je de volgende mogelijkheden aanbieden:

Wat leer je tijdens jouw co-schap bij ons

In het coassistentschap Sociale Geneeskunde leer je om bij patiënten te vragen naar leef- en werkfactoren en het doen van (lichamelijk) onderzoek. Bij de behandeling leer je rekening te houden met de sociale context van de patiënt. Want daar ligt soms (mede) de oorzaak van de ziekte of het verzuim, omdat in die sociale context de patiënt vaak de gevolgen van een ziekte ervaart. Het kan zijn dat (mede) daarop de interventie zich moet richten.

Dagje meelopen met een bedrijfsarts?

Ben jij student geneeskunde of (bedrijfs)arts en wil je graag weten wat het werk van een bedrijfsarts écht inhoudt en of het bij jou past? Onze professionals vertellen je hier graag meer over en laten zien hoe uitdagend het is om samen te werken in het Zorg van de Zaak Netwerk. Kom je graag kennismaken met onze organisatie en de collega’s? Je bent van harte welkom!

Contact

Wil jij meer weten of heb je interesse in een co-schap, meeloopdag of stage? Stuur dan graag email naar sollicitanten@zorgvandezaak.nl.

Hoe heeft Ruben zijn stage ervaren?

"Ik voelde mij direct erg thuis in het team en voor mijn afstudeerstage kreeg ik erg veel vrijheid. Daarbij was er voldoende ondersteuning en flexibiliteit in deze leerzame periode."

Hoe heeft Eva haar stage ervaren?

"Omdat ik bij veel onderwerpen werd betrokken, ik veel vrijheid kreeg en er ruimte was voor feedback, heb ik erg veel kunnen leren. Al met al kijk ik terug op een erg mooie afstudeerstage!"

Hoe heeft Joost zijn co-schap ervaren?

"Ik heb een leuk en leerzaam co-schap bij Zorg van de Zaak gelopen. Veel zelfstandigheid, uitdaging en afwisseling is wat ik kreeg. Ook had ik een goede begeleider en een fijne werksfeer!"

Snel naar