Young Professionals

hét netwerk voor jonge medewerkers binnen Zorg van de Zaak Netwerk. Hier weten Young Professionals elkaar te vinden om te ontwikkelen en elkaar te versterken, binnen onze organisatie en daar buiten. Het bestuur organiseert diverse activiteiten: gericht op professionalisering, werkplezier en sportieve activiteiten  (van persoonlijke ontwikkeling tot sport en inhoudelijke en netwerk bijeenkomsten).

Met ons landelijke netwerk verzorgen we activiteiten op verschillende locaties en online. Je kan je aansluiten als je jonger bent dan 40 jaar en in dienst bent bij een van de onderdelen van Zorg van de Zaak Netwerk. Iedereen is welkom, ongeacht je werklocatie, functie of opleidingsniveau. Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk en kosteloos. Bij onze activiteiten staat het volgende centraal:

    • Het creëren van verbindingsmogelijkheden voor medewerkers vanuit het netwerk. Het doel is om elkaar en de organisatie beter te leren kennen en op   deze manier de samenwerking te bevorderen en onze integrale dienstverlening verder uit te breiden.

 

    • Het werk voor Young Professionals nóg leuker maken! We ambiëren meer werkplezier, inspiratie, toewijding en bevlogenheid van medewerkers.

 

    • Een bijdrage leveren aan de missie van Zorg van de Zaak Netwerk om mensen gezond en inzetbaar te houden. Dit doen we door het organiseren van inhoudelijke activiteiten. Ook dragen we met inhoudelijke activiteiten bij aan de strategie om Young Professionals  gelukkiger, gezonder en vitaler te maken.

 

Ga jij aan de slag bij een van de onderdelen van Zorg van de Zaak Netwerk? Dan nodigen de Young Professionals je van harte uit om aan te sluiten zodat je je netwerk kunt verbreden, als klankbord van de organisatie kunt fungeren en jezelf verder kunt ontwikkelen.

 

Vragen? Mail ons via youngprofessionals@zorgvandezaak.nl