Ga naar de inhoud

Samen krijgen we iedereen sterker aan het werk

Wij zijn Zorg van de Zaak, een netwerk van verschillende bedrijven. Ieder bedrijf levert bedrijfsgezondheidszorg vanuit eigen expertise. Maar onze missie is dezelfde: iedereen sterker aan het werk. Hoe is het om te werken binnen een netwerk van maar liefst 1500 mensen?

Zo werken we samen

Iedereen sterker aan het werk is ook ons streven voor onszelf. Daarom werken we aan een positief werkklimaat, waarin we veilig, veerkrachtig en met plezier met elkaar samenwerken. En terwijl wij die missie in de praktijk brengen, enthousiasmeren we anderen om hetzelfde te doen. Aanstekelijk enthousiasme noemen we dat!

 • Betrokken bij elkaar

  Wij zijn mensenmensen, oprecht geïnteresseerd in jou, de klant en medewerkers. We stellen vragen en vragen door. We investeren in verbinding en tonen onze waardering met een compliment of handgeschreven kaartje.

 • Waarde toevoegen

  Met de meest recente kennis van bedrijfsgezondheidszorg adviseren we onze klanten. We werken mee aan onderzoek en borduren voort op onze jarenlange ervaring. We sluiten aan bij de behoefte en beleefwereld van onze klant. Zo voegen we waarde toe.

 • De mouwen opstropen

  Plannen brengen we tot uitvoering. We durven prioriteiten te stellen en tonen initiatief. Voor elke uitdaging zoeken we een oplossing. Wij zijn vindingrijk en wendbaar. Dat ondernemende brengt ons vooruit.

 • Vitaliteit hoog in het vaandel

  We investeren in jouw vitaliteit met leuke activiteiten, fiscale voordelen en laagdrempelige ondersteuning. We stimuleren je om eigen regie te nemen en vol energie in het leven te staan.

 • Eerlijk & oprecht

  We erkennen dat ook wij in ontwikkeling zijn naar de beste versie van onszelf. We staan open voor feedback en delen kanttekeningen met de intentie om samen te verbeteren en ontwikkelen.

Vitale verbinding

Bij ons kun je jezelf zijn. Met aandacht voor elkaar en onze duurzame carrières, maken we plezier en ondernemen we activiteiten. Dat doen we onder andere met de FiT Club, het FiT Festival, en onze Young en Senior Professionals. We verbinden collega’s uit het hele netwerk en daar zijn we trots op!

Kees

Verhalen uit ons netwerk

Sociale interactie met collega's en cliënten vind ik een belangrijk aspect van mijn werk.

Kees, praktijkondersteuner bedrijfsarts
Alle verhalen
Anne

Verhalen uit ons netwerk

De activiteiten buiten werk, zoals sporten en borrelen, maken onder andere dat ik hier met veel plezier werk!

Anne, HR business partner
Alle verhalen
Titia

Verhalen uit ons netwerk

Ik hou ervan als de deur openstaat en er ruimte is voor een praatje of geintje.

Titia, praktijkondersteuner bedrijfsarts
Alle verhalen
Charlotte

Verhalen uit ons netwerk

Het leukste aan werken bij ons? De mensen. Zowel onze collega’s als de mensen waar we het voor doen!

Charlotte, arbodirecteur openbaar bestuur & dienstverlening
Alle verhalen
Renco

Verhalen uit ons netwerk

Ik moedig leidinggevenden en medewerkers aan om te investeren in een positieve werkcultuur.

Renco, bedrijfsmaatschappelijk werker & vertrouwenspersoon
Alle verhalen

Onze gezamenlijke missie:
Iedereen sterker aan het werk

Mensen zijn gezonder en gelukkiger als zij werken en deelnemen aan de maatschappij. Daar geloven wij in! Door samen aandacht te geven aan wat ertoe doet, krijgen we iedereen sterker aan het werk. We nemen je graag mee in onze video.

Maak kennis met ons netwerk

Vind een baan waar jij het verschil kunt maken