Ga naar de inhoud

Onze cultuur

Bij ons kun je jezelf zijn. Met aandacht voor elkaar en onze duurzame carrières, maken we plezier en ondernemen we activiteiten. Dat doen we onder andere met de FiT Club, het FiT Festival, en onze Young en Senior Professionals. We verbinden collega's uit het hele netwerk en daar zijn we trots op!

Onze cultuur

Functioneren in de toekomst

FiT staat bij ons voor Functioneren in de Toekomst. Een goede inzetbaarheid van onszelf geeft energie en maakt dat we maximaal een bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie, onze klant en de medewerkers bij de klant. En met onze activiteiten, die veel vormen en smaken kent, dragen we daar graag aan bij!

FiT Club

FiT Club

Iedereen binnen ons netwerk is lid van de FiT Club.
Onze FiT Club is een onwijs gezellige club, die samen veel activiteiten onderneemt. Waar ontmoeten, ontspanning en vitaliteit centraal staan. Hierbij een greep uit onze activiteiten!

Hardlopen

Onze collega's nemen deel aan hardloopevenementen verspreid over het hele land: de marathon van Utrecht, Yet Zuidas run, 4 Mijl van Groningen en de Marathon van Eindhoven.

Hardlopen

Koken

Door het hele land organiseren we diverse kookworkshops. Heerlijk kokkerellen samen met collega's en daarna samen genieten van de creaties.

Fietsen

Onze fietsfanaten nemen deel aan twee mooie evenementen: De Amstel Gold Race en de Dam tot Dam Fiets Classic.

Fietsen

Mindfulness

Wekelijks worden er op verschillende locaties mindfulness en/of yogalessen gegeven. Heerlijk om na een dag werken even tot rust te komen.

Fitness

We doen mee met Hyrox, de fitnesswedstrijd van Nederland. Ook wordt er op onze locatie in Den Haag en Amsterdam krachttraining gegeven.

Fitness

Wandelen

Onze echte fanatieke wandelaars doen mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Samen gaan zij, door weer en wind, de uitdaging aan om de finish op de Via Gladiola te bereiken!

FiT Festival

Een keer in de twee jaar organiseert Zorg van de Zaak een intern congres voor alle medewerkers uit het netwerk: het FiT Festival. Samen duiken we dieper de materie in, dagen onszelf uit met workshops, activiteiten en inspirerende sprekers. Natuurlijk draait het deze dag ook om ontmoeting, want hoe fijn is het om op zo’n dag allemaal samen te zijn!

Wat we doen in de oneven jaren? Dan vieren we feest! Geen inhoudelijk programma, geen workshops of sprekers. Een keer in de twee jaar gaan onze voetjes van de vloer op de dansvloer.

Young Professionals

De Young Professionals is er voor alle collega’s binnen het netwerk die zich jonger dan 40 jaar voelen. Onder het motto ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’ organiseert deze club vele activiteiten. Van wing surfen, bbq-en, een workshop hartcoherentie, de boekenclub of een bierproeverij.

Senior Professionals

De Senior Professionals is er niet alleen voor de ‘senioren’ onder ons, maar voor iedereen die het leuk vindt om krachten te bundelen. Deze club wil een inspirerende en inclusieve werkomgeving creëren door samen te bouwen aan een duurzame toekomst waarin iedere generatie haar eigentijdse bijdrage levert. Sluit je aan bij een van de activiteiten: van plavaren (plastic scheppen én varen) tot een rugby clinic of borrel.