Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

De functie waar ik op wil solliciteren, staat niet meer online. Wat nu?

Dit betekent dat we op dit moment niet meer zoeken naar nieuwe sollicitanten voor die functie. Het kan zijn dat die al is vervuld. Houd de website in de gaten om snel op de hoogte te zijn van een vergelijkbare functie die vrijkomt.

Ik heb geen ontvangstbevestiging gekregen van mijn sollicitatie. Wat nu?

Het kan 15 minuten duren voordat de ontvangstbevestiging binnenkomt. Deze kan ook in je spam-box terecht komen. Na 15 minuten nog geen bericht? Neem dan contact op met de contactpersoon die genoemd wordt in de vacaturetekst.

Het lukt me niet om mijn cv of motivatiebrief te uploaden. Wat nu?

Controleer het bestandstype en de bestandsgrootte van je cv en motivatiebrief. In het systeem kun je reguliere bestandstypes bijvoegen (pdf, doc, docx, jpeg, png, odt, rtf) met een bestandsgrootte van maximaal 4MB.

Kan ik een open sollicitatie versturen?

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken! Staat jouw functie er nu even niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie via sollicitanten@zorgvandezaak.nl en laat ons alsnog weten wat jouw talenten zijn.

Is er een dresscode bij Zorg van de Zaak?

Bij Zorg van de Zaak zijn we onszelf en dragen we wat we willen, zolang het maar wel representatief is. Heb je een afspraak met de klant? Bedenk dan wat nodig is om bij de klantcultuur aan te sluiten.

Hoe gaat Zorg van de Zaak om met hybride werken?

Bij Zorg van de Zaak kun je zowel thuis als op kantoor werken. Omdat we het belangrijk vinden om elkaar te zien en te spreken, treffen we elkaar graag regelmatig op kantoor. Met je team en leidinggevende kun je veel mogelijkheden bespreken, zoals tijdelijk werken vanuit het buitenland. Dus kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden binnen Zorg van de Zaak?

Binnen Zorg van de Zaak vinden we het belangrijk dat je een leven lang kunt leren. We bieden iedere medewerker een opleidingsbudget aan en moedigen je aan om je verder te ontwikkelen. Ook kun je laagdrempelig in gesprek met een loopbaancoach van endit, een van onze interventiebedrijven. Jij hebt de regie over jouw carrièrepad. Waar gaat de reis naartoe?

Ik ben geïnteresseerd in twee verschillende bedrijven in het netwerk, kan ik ook bij beiden aan de slag?

Ook dan komen we graag met je in gesprek! Solliciteer op een van beide vacatures en benoem in je motivatiebrief in welke andere vacature je ook geïnteresseerd bent.

Is het mogelijk om bij jullie stage te lopen?

Op dit moment is het niet mogelijk om stage te lopen bij Zorg van de Zaak.

Wat doet Zorg van de Zaak op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Ook Zorg van de Zaak moet (en wil) verantwoording afleggen voor de sociale en maatschappelijke impact van ons beleid. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van een ESG-beleid. ESG staat voor Evironment, Social en Governance. Vooral op het vlak van Social maken we als Zorg van de Zaak de meeste impact: wij helpen bedrijven om hun eigen medewerkers gezond en vitaal te houden, en hebben daarmee indirect ook impact op alle gezinnen bij wie deze medewerkers thuiskomen. Heb je vragen over dit onderwerp? Stel ze gerust tijdens je sollicitatiegesprek.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik solliciteer?

Jouw gegevens behandelen we vertrouwelijk. Op het moment dat je in dienst komt, gebruiken we de gegevens die je bij de sollicitatie hebt ingevuld om je medewerkersprofiel aan te maken. Kom je niet in dienst en geef je aan dat jouw gegevens niet langer bewaard mogen worden, dan verwijderen we jouw gegevens vier weken nadat we de vacature hebben ingevuld (zie ook ons privacyreglement).

Kan ik bij interesse in een vacature ook eerst een dag meelopen?

Ja hoor dat kan! Je bent van harte welkom op een van onze locaties. Neem contact op met de contactpersoon van de vacature waar je interesse in hebt om af te stemmen wanneer je langs kunt komen.